Home TOP NEWS Ανάλυση: Η λογική της επιλογής Λάρκου στο ΔΣ

Ανάλυση: Η λογική της επιλογής Λάρκου στο ΔΣ


Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο Νεόφυτος Λάρκου είναι το νέο μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, αντικαθιστώντας τον κ. Καμπανελλά που αποχώρησε πρόσφατα. Η απόφαση της Διοίκησης στοχεύει κυρίως στον εμπλουτισμό της εξειδίκευσης του ΔΣ της εταιρείας με άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα αποτελείται από άτομα διαφόρων ειδικοτήτων που καλύπτουν τομείς όπως: Επιχειρήσεις, Νομικά και Οικονομικά, Μάρκετινγκ, Τεχνολογία κτλ. Με την προσθήκη του κ. Λάρκου, το Διοικητικό Συμβούλιο προσθέτει στην εξίσωση και την εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Επιλέγεται ένας έμπειρος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που μπορεί να καθοδηγήσει, να κατευθύνει, να προστατεύσει και γενικά να φέρει και τις ποδοσφαιρικές γνώσεις εντός Διοίκησης. Επιπλέον, κρίθηκε ως ένας σοβαρός, οργανωμένος και μεθοδικός επαγγελματίας.

Ταυτόχρονα το συγκεκριμένο γεγονός, η αξιοποίηση δηλαδή διευθυντικών στελεχών στα ΔΣ, είναι μια πρακτική που ακολουθούν αρκετοί Ευρωπαϊκοί Σύλλογοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει εκτελεστικές αρμοδιότητες και σε καμία περίπτωση δεν συγκρούονται με τον έλεγχο που θα πρέπει να υπάρχει στους υπαλλήλους. Έλεγχος και αξιολόγηση σαφώς και γίνονται, κάτι που μαρτυρούν και οι αρκετές αλλαγές που έχουν γίνει στη διοικητική δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως είχε πει και στη διάσκεψη τύπου ο Σταύρος Παπασταύρου: «Όλοι είναι καθημερινά υπό αξιολόγηση».