Home TOP NEWS «Δε μας αξίζει»

«Δε μας αξίζει»


Αυτή η πρόταση στον τίτλο ακούγεται πλέον από πολλούς οπαδούς της ομάδας σχετικά με την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Κανείς δεν τους αδικεί αφού με την εικόνα που έδειξε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι τώρα είναι αλήθεια ότι δεν της αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες έξι.

Διαβάστε επίσης – Θα παρακαλάει…

DΌσο κι αν μας λυπεί που το λέμε είναι μια θλιβερή πραγματικότητα. Η ομάδα μας δεν έπεισε σε καμία περίπτωση ότι αξίζει να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ. Οι εμφανίσεις της από την 1η αγωνιστική είναι πάνω κάτω ίδιες, με την απόδοση να φτάνει το πολύ μέχρι το μέτριο, με ελάχιστες εκλάμψεις. Οι ομάδες που κυνηγάει τόσο καιρό είναι σαφώς πιο σταθερές και σίγουρα αξίζουν περισσότερο να βρίσκονται εκεί παρά η δική μας. Παρά την κακή πορεία που διανύει, της δίνεται η δυνατότητα κάθε εβδομάδα με νίκη να μειώσει τις αποστάσεις και αυτή πετάει βαθμούς με μικρομεσαίες ομάδες. Φάνηκε πολλές φορές τυχερή καθώς πήρε και συνδυασμό αποτελεσμάτων και ενώ είχε πιο βολικό πρόγραμμα από τους διεκδικητές της, δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Διαβάστε επίσης – Τραγικά… και στις εξέδρες

Όσο δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται δεν έχεις το δικαίωμα να ζητάς οτιδήποτε. Και στην περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τις τραγικές παρουσίες της σε κάθε παιχνίδι, ισχύει ακριβώς αυτό.

Διαβάστε επίσης – Τι απαιτήσεις να έχουμε από αυτόν τον μαραθώνιο κύριοι;