Home TOP NEWS Δεν ικανοποίησε παρά την αντίδραση

Δεν ικανοποίησε παρά την αντίδραση


Καθυστερημένη αντίδραση έβγαλε η ομάδα μας αφότου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 με τη Δόξα στο χθεσινό παιχνίδι. Μπορεί να λέμε ότι άργησε να ξυπνήσει αλλά και πάλι η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης – Match Report: Ισοπαλία με τη Δόξα στο «ΓΣΠ» και νέο πισωγύρισμα

Μια από τα ίδια μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον χθεσινό αγώνα. Αργή ανάπτυξη, παιδικά λάθη, γελοία γκολ και στο τέλος να τρέχει να σώσει ότι σώζεται. Μπορεί να φάνηκε άτυχη στα δύο δοκάρια που βρήκε, ωστόσο δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία. Μια μικρομεσαία ομάδα ήρθε στο «ΓΣΠ» και κάνοντας απλά τα βασικά και εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά κενά της ομάδας μας, προηγήθηκε εύκολα με 0-2.

Από ‘κει και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ κυνηγούσε το σκορ, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και εν τέλει κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει. Το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε κάτι, καθώς ο στόχος ήταν μοναχά η νίκη. Επιπλέον, το να λέμε ότι άργησε απλά δεν μας αρκεί γιατί και τη νίκη να έπαιρνε στο τέλος η ομάδα, κανένας δεν θα έμενε ικανοποιημένος με την εικόνα της, με τα κρίσιμα ντέρμπι να είναι προ των πυλών.

Το ζητούμενο για τον αγώνα με τη Δόξα ήταν αφενός να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ το τρίποντο και αφετέρου αυτή να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση. Κανένα από τα δύο δεν συνέβησαν και η ομάδα μας έχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Οι πιθανότητες να μείνουμε εκτός εξάδα ολοένα και αυξάνονται και εφόσον συμβεί θα φέρει μια μεγάλη ντροπή σε όλο το οικοδόμημα.

Διαβάστε επίσης – Αναστασίου: «Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας»