Home TOP NEWS Έδειξε να τον εμπιστεύεται

Έδειξε να τον εμπιστεύεται


Μεταγραφές τέλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με την ομάδα να πραγματοποιεί τρεις, ενώ έχει εγγράψει στο δυναμικό της τον Μάρκο Μότα. Η απρόσμενη, όπως εξελίχτηκε, φυγή του Ίσμα Λόπεζ, έχει αφήσει ένα κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πολλοί φίλοι ίσως να σκέφτηκαν ότι τη θέση θα χτυπήσει ο Ιταλός, και όχι άδικα.

Διαβάστε επίσης – Ο απολογισμός… της μεταγραφικής

Πάντως, ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε να εμπιστεύεται τον Κρίστιαν Μανρίκε από τον καιρό που έκατσε στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, η πρώτη φορά που μπήκε στην εντεκάδα για να ξεκινήσει βασικός, ήταν στο ντεμπούτο του Ελλαδίτη κόουτς, με αντίπαλο τον Ερμή! Έπειτα, στους πρώτους έντεκα βρέθηκε και με την Δόξα στο επόμενο παιχνίδι, ενώ φανέλα βασικού πήρε και στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο Γιάννης Αναστασίου τον εμπιστεύτηκε με την ΑΕΛ, ενώ στο παιχνίδι με την Αλκή ξεκίνησε, αλλά αντικαταστήθηκε αφού είχε τραυματιστεί.

Με τα πιο πάνω δεδομένα και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια ήταν διαθέσιμος ο Ίσμα Λόπεζ, συμπεραίνουμε ότι ο Ελλαδίτης υπολογίζει στον νεαρό. Δεν αποκλείεται, μετά και τον τραυματισμό του, να βρεθεί ξανά στην βασική εντεκάδα κόντρα στον Ερμή τη Δευτέρα. Ο παίκτης προπονείται κανονικά εδώ και δύο βδομάδες.