Home TOP NEWS Εμείς τη δουλειά μας

Εμείς τη δουλειά μας


Λογικό είναι να προκάλεσε το ενδιαφέρον της ομάδας μας η σημερινή ένσταση του Απόλλωνα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούμε στην 6η θέση. Ωστόσο, εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας και στο πως να βελτιωθεί αυτή η τραγική εικόνα στο γήπεδο και συνάμα και στη βαθμολογία.

Διαβάστε για την ένσταση του Απόλλωνα – Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλωνας

Στον χθεσινό αγώνα κόντρα στον Ερμή, παρότι η ομάδα πήρε το ζητούμενο, η εμφάνιση της ήταν μια από τα ίδια. Μια, στην καλύτερη περίπτωση, υποφερτή παρουσία που έφτανε το πολύ μέχρι το μέτριο, ότι ακριβώς βλέπουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Φτάσαμε στην 19η αγωνιστική, τρεις αγώνες πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας και η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να μην πείθει ότι μπορεί να πετύχει κάτι μες τη σεζόν.

Ασφαλώς και η ουσία είναι αυτή που μετράει στο τέλος της ημέρας, ωστόσο κανείς δεν μένει ικανοποιημένος μετά από τέτοιες παρουσίες. Η ομάδα μας αγωνιζόταν απέναντι στην ουραγό ομάδα της βαθμολογίας, η οποία άλλαξε τέσσερις προπονητές μέσα στη σεζόν και παρόλα αυτά, ο αντίπαλος ήταν αυτός που παρουσιάστηκε πιο απαιτητικός στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό και πρέπει να διορθωθεί άμεσα πριν έρθουν τα χειρότερα, αν δεν είναι ήδη αργά.

Δεν ξέρουμε ποια τροπή θα πάρει τελικά το θέμα της ένστασης, αν και οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι ότι θα επικυρωθεί υπέρ του Απόλλωνα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να αλλάξει άρδην την εικόνα της στα εναπομείναντα τρία ματς για να πάρει ισάριθμες νίκες.

Διαβάστε επίσης – Το μπαλάκι στην Αστυνομία από τον ΚΟΑ