
Μία άτυχη αλλά συγχρόνως εντυπωσιακή στιγμή είχε στο φιλικό της Οντένσε με την Χέλσινμποργκ ο Άντερς Ράντρουπ.
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας από την Δανία θέλησε να προστατεύσει την άμυνά του όταν σε μία αντεπίθεση στο 52ο λεπτό θέλησε με τάκλιν να ανακόψει τον αντίπαλό του.
Ο υπολογισμός ωστόσο της προσπάθειάς του ήταν λανθασμένος με αποτέλεσμα να «κρεμάσει» τον συμπαίκτη τερματοφύλακα του διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα 2-2.
Δείτε τη φάση:
Helsingborg's Anders Randrup with an own goal of the weekend contender pic.twitter.com/izJ82eyfc4
— James Dart (@James_Dart) February 3, 2019
Πηγή: sdna.gr
![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)







![Ο σπριντέρ Μασούρας! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIA-MasourasSKOS5127-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-100x75.jpg)


