Home TOP NEWS Γ. Αναστασίου: «Να είμαστε πιο αποφασιστικοί και επιθετικοί στο επιθετικό τρίτο»

Γ. Αναστασίου: «Να είμαστε πιο αποφασιστικοί και επιθετικοί στο επιθετικό τρίτο»


Στο επίσημο κανάλι της ομάδας μίλησε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αναφορά στο επιθετικό πρόβλημα, ενώ υποστήριξε ότι το παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου θα κριθεί στην απόδοση της ομάδας μας. Αναλυτικά:

«Για μένα είναι δύο πράγματα: πρέπει να ξεκινήσουμε από το πρώτο λεπτό ενεργοί γιατί στην Πάφο τα πρώτα 10-15 λεπτά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι και να είμαστε πιο αποφασιστικοί και επιθετικοί στο επιθετικό τρίτο. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις αλλά πρέπει να τελειώνουμε και τις φάσεις όπως πρέπει. Εκεί είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Κάναμε ωραίους συνδυασμούς βγήκαμε στην επίθεση με όλους τους πιθανούς τρόπους, δεν τελειώσαμε όμως τις φάσεις όπως έπρεπε. Στο επίπεδο που θέλουμε και πρέπει να πάμε πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί. 

Πάντα μια αλλαγή προπονητή (ερωτηθείς για την αλλαγή προπονητή στον Ερμή) μπορεί να επηρεάσει θετικά η αρνητικά. Πήρανε κάποιο Κύπριο προπονητή που ξέρει την ομάδα, ξέρει το πρωτάθλημα, δε θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο. Όπως και στο πρώτο ματς, ήταν και για την ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και για τον Ερμή ήταν δύο καινούργιοι προπονητές. Ψυχολογικά νομίζω για τον Ερμή θα είναι ένα plus, αλλά θα κριθεί στην απόδοση τη δική μας και όχι του Ερμή»