Home TOP NEWS Κερδίζει και πάει σε απόσταση βολής

Κερδίζει και πάει σε απόσταση βολής


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί στο «ΓΣΠ» στις 17:00 (live @OmonoiaNews.com, Primetel) την ομάδα της Δόξας, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Το ζητούμενο ασφαλώς είναι το τρίποντο, για να μειώσει τις αποστάσεις από τις άλλες ομάδες, με την ευχή ότι αυτή τη φορά η νίκη θα συνοδευτεί και με καλή εμφάνιση.

Μετά από τη χθεσινή ήττα της Σαλαμίνας από την Ανόρθωση, η διαφορά με την πρώτη παρέμεινε στους 4 και σήμερα η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο. Αν βάλουμε και στην εξίσωση την πιθανή αφαίρεση βαθμών που θα επιβληθεί στην Ανόρθωση, κάνει ακόμα πιο απαιτητική την ανάγκη για νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς η Δόξα είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και δύσκολα μπορεί κάποιος να την κερδίσει. Εξάλλου την τελευταία φορά που ήρθε στο «ΓΣΠ» η ομάδα της Κατωκοπιάς, πέτυχε 5 γκολ του «αιώνιου» και τον έριξε στο καναβάτσο.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή το σημερινό παιχνίδι και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών και να πάρει το τρίποντο. Όπως ακριβώς δεν ήταν στον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Ερμή, παρόλο που πήρε το τρίποντο. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η νίκη θα έρθει μέσα από μια καλή εμφάνιση αλλά και πειστική για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα μας να μειώσει την απόσταση από την πρώτη εξάδα και πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Διαφορετικά και με ενδεχόμενες νέες απώλειες στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να ελπίζει σε οτιδήποτε, χωρίς να υπολογίζουμε στο τι θα γίνει με την περίπτωση της Ανόρθωσης. Εξάλλου δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να παρακαλάμε να αφαιρεθούν πόντοι στην ομάδα της Αμμοχώστου για να μπούμε εξάδα.

Διαβάστε επίσης: Οι επιλογές του Αναστασίου για το σημερινό παιχνίδι

Πληροφορίες για τα εισιτήρια