Home TOP NEWS Με αυτούς που έχει

Με αυτούς που έχει


Δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιήσει τέταρτη μεταγραφή η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος με αυτούς που έχει. Την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, προέκυψαν κενά σε επίθεση και αριστερό άκρο της άμυνας, τα οποία θα καλυφθούν από το υφιστάμενο ρόστερ. Θυμίζουμε ωστόσο ότι τέταρτη εγγραφή έχει γίνει και είναι αυτή του Μάρκο Μότα.

Διαβάστε επίσης – Και το όνομα της 4ης μεταγραφής… Μάρκο Μότα

Η προσπάθεια που είχε γίνει ήταν ασφαλώς για επιθετικό, με την ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον να εναποθέτει όλες τις ελπίδες για περισσότερα γκολ σε Ματ Νταρμπισάιαρ και Νταβίντ Ραμίρεζ. Από την άλλη, η απρόσμενη, όπως εξελίχθηκε, φυγή του Ίσμα Λόπεζ, δίνει την ευκαιρία στον Κρίστιαν Μανρίκε να καθιερωθεί σαν βασικός και να δείξει την αξία του. Στη θέση δοκιμάστηκε και ο Πρέτσε, όπως αναφέραμε και παλαιότερα σε άλλο μας άρθρο, αλλά αυτός που μάλλον θα ξεκινά βασικός, θα είναι ο Ισπανός. Από την άλλη βέβαια, με τη συμπερίληψη στο ρόστερ του Μάρκο Μότα (δεξιός οπισθοφύλακας), ίσως αυξηθεί ο ανταγωνισμός στο αριστερό άκρο, με τον Ιταλό να παίρνει μετάθεση για… απέναντι

Διαβάστε επίσης – Η μετάθεση Πρέτσε…

Επομένως, το τριφύλλι σταμάτησε στις τρεις μεταγραφές των Ατζαγκούν, Μαυρία, Κολοβού και την μια εγγραφή του Μότα, για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.