Home TOP NEWS Μη ξεχνάμε κάτι σημαντικό…

Μη ξεχνάμε κάτι σημαντικό…


Ικανοποίηση έφερε στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η εμφάνιση και νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, κάτι που σήμαινε και την είσοδο της ομάδας στην πρώτη εξάδα. Η αλήθεια είναι αρκετά ντροπιαστικό που κυνηγάμε εξάδες αλλά πάλι καλά να λέμε που διασώσαμε την ιστορία μας, καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που θα μέναμε εκτός πρώτου γκρουπ. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν μπήκαμε μόνοι μας.

Για την ακρίβεια εάν και εφόσον η Ανόρθωση δεν τα θαλάσσωνε με το δελτίο του Ουζόχο, τώρα η ομάδα μας ίσως να βρισκόταν στο δεύτερο γκρουπ. Τονίζουμε το ίσως καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε εν τέλει 5η και όχι 6η, ωστόσο τα πράγματα ενδέχεται και να ήταν διαφορετικά χωρίς την τιμωρία της ομάδας της Αμμοχώστου. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι πως δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα και απλά καταφέραμε να προλάβουμε την κούρσα. Ίσως να είναι και άδικο αυτό για την Ανόρθωση, που όπως φάνηκε στο χορτάρι, δικαιούται να πιστεύει πως έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Όχι πως έπαιζε μπαλάρα, αλλά τουλάχιστον ήταν πιο συνεπής από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο ποδόσφαιρο ωστόσο δεν υπάρχει το δίκαιο και το άδικο, και έτσι κι αλλιώς το τριφύλλι δεν φέρει καμία ευθύνη για το σφάλμα της Κυρίας.

Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η ομάδα μας ήταν κολλημένη στην 7η θέση και οι παρουσίες της ήταν στην καλύτερη περίπτωση μέτριες. Η τύχη της χαμογέλασε εν τέλει και γλύτωσε τη ντροπή, μπαίνοντας στο πρώτο γκρουπ, με την αγωνιστική της άνοδο να έχει ασφαλώς το δικό της μερίδιο ευθύνης. Γιατί μόνο ντροπή θα προκαλούσε το γεγονός η ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται στον β’ όμιλο.

Όπως και να ‘χει τα πράγματα έτσι έχουν και πλέον δεν αλλάζει κάτι. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα μας θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δόθηκε και αν μη τι άλλο να υπερκαλύψει τις κακές αποδόσεις μέχρι τώρα, αλλά και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχει για Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης – Άλλο το ένα άλλο το άλλο