Home SPORTS NEWS Ο νέος προπονητής της Wingate & Finchley FC είναι… κομπιούτερ!

Ο νέος προπονητής της Wingate & Finchley FC είναι… κομπιούτερ!


Η τεχνολογία όλο ένα και εξελίσσεται, μπαίνοντας όλο και περισσότερο στις ζωές των ανθρώπων αλλά και του αθλητισμού. Κρατήστε αυτό το τελευταίο γιατί ομάδα από την Αγγλία, ανακοίνωσε ότι ο νέος της προπονητής θα είναι… ρομπότ!

Διαβάστε το ενδιαφέρον δημοσίευμα του Gazzetta.gr:

Η Wingate & Finchley FC πρωτοπορεί και θα έχει για το επόμενο διάστημα στον πάγκο της ένα… κουτί. Όχι, όμως, ένα απλό κουτί. Αυτό θα είναι ο … νέος προπονητής – ρομπότ που θα εκτελέσει το πρότζεκτ το οποίο θέλει να στηρίξει η ερασιτεχνική ομάδα!

Πρωτοποριακή… όσο δεν πάει η απόφαση της Wingate & Finchley να τοποθετήσει στην άκρη του πάγκου της ένα ρομπότ, το οποίο θα έχει άμεση συνεργασία με τον βοηθό προπονητή και μαζί θ’ αποφασίζουν για το σύστημα και τα στοιχεία του παιχνιδιού της ομάδας.

Το AI Football Coach, έχει τις απαραίτητες λειτουργίες και εφαρμογές προκειμένου ό,τι ακούει να το καταγράφει σε κείμενο για ν’ αντιλαμβάνεται πλήρως τις πληροφορίες που δέχεται και να μπορεί να δίνει το feedback στον βοηθό προπονητή, αναφορικά με το σύστημα και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παίξει η ομάδα!

Δείτε το βίντεο: