Home TOP NEWS Post Game: Τα δύο γελοία γκολ και η καθυστερημένη αντίδραση

Post Game: Τα δύο γελοία γκολ και η καθυστερημένη αντίδραση


Άλλο ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα, από τα πολλά φέτος, έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μένοντας στο 2-2 με τη Δόξα, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο τελευταίο λεπτό. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά με γελοία τέρματα, έδειξε αντίδραση αλλά αυτή ήταν… καθυστερημένη.

Ότι και να πούμε για τη φετινή αμυντική συμπεριφορά θα είναι λίγο. Ότι πάει μέσα… γράφει! Τόσο απλά. Στην πρώτη φάση που έφτιαξε η Δόξα, έκανε γκολ με τον Παβλόφ. Την ίδια ώρα που ένας από τους πιο ψηλούς παίκτες του γηπέδου (Ραούλ Λοέ), δεν πήδησε καν για να διεκδικήσει την μπάλα με τον φορ της αντίπαλης ομάδας σε κόρνερ!

Δεν έφτανε αυτό και το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στα αποδυτήρια με εναντίον της σκορ, στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους δέχτηκε και 2ο! Ο Κούσουλος κάνει παράλληλη πάσα στην άμυνα, ο Γκαφούρ κάνει τρία φεγγάρια να πάει στην μπάλα και ο Κάρλος κλέβει και σουτάρει εντός περιοχής. Ο Μεχίας αποκρούει με υπερένταση και εκεί που νομίζαμε ότι δε θα πληρώσουμε το λάθος, έρχεται εντελώς ανενόχλητος από πίσω ο Παπαφώτης να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει… στο χαλαρό.

Τραγική αμυντική συμπεριφορά σε όλο το παιχνίδι, σε όλο το πρωτάθλημα καλύτερα, και μόνο τυχαίο δεν είναι που η ομάδα δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα.

Στο άλλο μισό του γηπέδου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και σκόραρε στο τέλος δύο γκολ… καθυστερημένα. Ο Αναστασίου πέρασε Ματ και Ζίβτες στον αγώνα, μετέτρεψε το σχήμα σε 3-5-2 και το τριφύλλι έκανε κύματα επιθέσεων. Ωστόσο, αυτές τελείωναν συνήθως με μια ανούσια μπαλιά του Βύντρα στην περιοχή που απομακρυνόταν εύκολα από τους αμυντικούς. Σε μια από τις λίγες φορές που ο Ζίβετς δοκίμασε να στείλει την μπάλα χαμηλά στην περιοχή, ο Μαυρίας σκόραρε.

Σε κάθε περίπτωση, υπήρξε αντίδραση αλλά αυτή ήταν καθυστερημένη και σίγουρα όχι αρκετή. Το αποτέλεσμα πληγώνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύει με τα αποτελέσματα της ότι δεν αξίζει μια θέση στην πρώτη εξάδα.