Home TOP NEWS Post Game: Βελτιωμένη παρουσία χωρίς αντίκρισμα

Post Game: Βελτιωμένη παρουσία χωρίς αντίκρισμα


Βελτιωμένη σε σχέση με άλλα παιχνίδια ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, που πιθανώς να πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, συνυπολογίζοντας και τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο.

Τακτικά η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αρκετά διαβασμένη, προσέχοντας τα μετόπισθεν και φτιάχνοντας καλές ευκαιρίες για γκολ στο άλλο μισό του γηπέδου. Το ημίχρονο έκλεισε με 8 τελικές υπέρ, έναντι μίας της Κυρίας, με το σκορ όμως να είναι στο 0-0. Ένα δοκάρι με Κατελάρη και μια τεράστια διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Γιόρντι Γκόμεθ είχε το πρώτο ημίχρονο, συν άλλες καλές προϋποθέσεις από πλευράς «πρασίνων».

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό από πλευράς ρυθμού, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ απειλήθηκε σε λίγες περιπτώσεις, με τον Παναγή να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις. Το τριφύλλι το πάλεψε μέχρι το τέλος, με τον Κούσουλο να σημαδεύει το δοκάρι με το κεφάλι σε κενή εστία, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το πλάνο σε γενικές γραμμές δούλεψε, ωστόσο έλειψε για άλλη μια φορά το γκολ. Στη φάση που είμαστε κανένας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό από όλες τις πλευρές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και δεν κέρδισε, έμεινε στην 7η θέση και εκτός εξάδας για άλλη μια αγωνιστική, αναμένοντας πλέον την απόφαση από τον Αθλητικό Δικαστή για να δει τα νέα βαθμολογικά δεδομένα.

Διαβάστε όλα τα ρεπορτάζ του αγώνα:

Στιγμιότυπα: Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ

Γ. Αναστασίου: «Όταν δε βάζεις γκολ είναι δύσκολο»

Α. Δημητρίου: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα που θα προκύψουν για την εξάδα»

Κ. Παναγή: «Ότι και να γίνει είμαστε υπόχρεοι να δουλέψουμε»

Match Report: Λευκή ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»