Home TOP NEWS Προκαλούν εκνευρισμό

Προκαλούν εκνευρισμό


Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας παρουσίασε αμυντικές αστάθειες και δέχθηκε γελοία γκολ. Αυτό γίνεται από την αρχή της σεζόν και τα «παιδικά» λάθη της άμυνας μόνο εκνευρισμό προκαλούν πλέον.

Κάκιστη η παρουσία της αμυντικής γραμμής στο χθεσινό παιχνίδι, με τη Δόξα να εκμεταλλεύεται τα λάθη και να πετυχαίνει δύο πολύ εύκολα γκολ. Στο πρώτο τέρμα της και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παβλόφ πηδάει ανενόχλητος στην περιοχή και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό. Ένα κόρνερ που προήλθε από τραγικό λάθος του Βύντρα. Για το δεύτερο γκολ της Δόξας τι να πούμε; Τεράστια αδράνεια στην άμυνα μετά από ασυνεννοησία τερματοφύλακα και αμυντικών, με τον Παπαφώτη να εκμεταλλεύεται το «δώρο» και απλά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ «χάρισε» δύο γκολ στη Δόξα, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα φέτος είναι αυτή η αμυντική και εκνευριστική αδράνεια που κάνει την εμφάνιση της σχεδόν κάθε εβδομάδα. Όσο δεν διορθώνεται το θέμα πίσω δεν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να ελπίζει σε κάτι, αν υπάρχουν ακόμη ελπίδες.