Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… μικρές αλλαγές

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… μικρές αλλαγές


Την ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα στο «ΓΣΠ» (18:00, live @OmonoiaNews) η ομάδα μας, για την 22η και τελευταία αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια τελευταία ευκαιρία για είσοδο στην εξάδα και καλείται να την εκμεταλλευτεί, γλυτώνοντας το κάζο. Ο Γιάννης Αναστασίου χρειάζεται να επιλέξει τους επικρατέστερους που θα φέρουν το τρίποντο.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα σε σχέση με τον προηγούμενο απέναντι στην Ανόρθωση. Εικάζουμε ότι ο σχηματισμός που θα επιλέξει ο Ελλαδίτης κόουτς θα είναι το 3-5-2 που θα αλλάζει σε 4-4-2 ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Άμυνα

Έκπληξη μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την επιλογή Αναστασίου να ξεκινήσει τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια και μιας και ο Κύπριος πορτιέρο τα πήγε περίφημα στο προηγούμενο παιχνίδι, θεωρείται δεδομένο ότι ξεκινάει και σήμερα. Δίδυμο μπροστά του παραμένουν οι Βύντρα και Κούσουλος. Στο δεξί άκρο ίσως επιλεχθεί και πάλι ο Μαυρίας, καθώς ο Μότα είναι ακόμη ανέτοιμος για βασικός. Στο αριστερό αναμένεται να ξεκινήσει ο Μανρίκε, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Πρέτσε, ο οποίος επιστρέφει μετά την ποινή λόγω καρτών στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Μεσαία Γραμμή

Στη θέση του κέντρου και σε ρόλο «κόφτη» θα αγωνιστεί ο Κατελάρης, που είχε θετική παρουσία την περασμένη εβδομάδα, ενώ λίγο πιο μπροστά θα βρεθεί ο Γιόρντι Γκόμεθ. Στο αριστερό φτερό είναι σίγουρος ο Κολοβός, ενώ στο δεξί η θέση διεκδικείται από τους Τζιωνή και Μόντες, που αμφότεροι έπαιξαν αρκετά καλά κόντρα στην Ανόρθωση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ατζαγκούν σε ρόλο δημιουργού σε περίπτωση που ο Αναστασίου αγωνιστεί με έναν επιθετικό. Ο Νιγηριανός θυμίζουμε ότι επιστρέφει από τραυματισμό.

Επίθεση

Ματ Ντάρμπισαιρ και Νταβίντ Ραμίρεζ θα αποτελέσουν ξανά το δίδυμο της επίθεσης. Οι δύο τους καλούνται να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να βοηθήσουν την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Χρειάζεται να παρουσιάσουν περισσότερη αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό μπροστά, καθώς η ομάδα δεν έχει το εύκολο γκολ και στο σημερινό αγώνα είναι επιτακτική ανάγκη.