Home TOP NEWS Πρόβλεψη με… (σχεδόν) ίδια ενδεκάδα

Πρόβλεψη με… (σχεδόν) ίδια ενδεκάδα


Τη Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται σήμερα στο «ΓΣΠ» (17:00, live @OmonoiaNews) η ομάδα μας. Η νίκη είναι μονόδρομος και πρέπει να έρθει πάση θυσία. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να παρατάξει την ενδεκάδα που θα πάρει το τρίποντο για να συνεχίσει η ομάδα να ελπίζει για εξάδα και να μπορεί να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για Ευρώπη.

Με μια αλλαγή σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας. Ο σχηματισμός παραμένει ο ίδιος και στο 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μεχίας που θα έχει δίδυμο μπροστά του, τους Βύντρα και Κούσουλο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Λόρα, ενώ στο αριστερό η θέση διεκδικείται από τους Πρέτσε και Μανρίκε, με τον Κροάτη πάντως να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες.

Μεσαία Γραμμή

Στο παιχνίδι με τον Ερμή ο Γιάννης Αναστασίου αγωνίστηκε χωρίς καθαρόαιμο εξάρι και εικάζουμε ότι το ίδιο θα πράξει και σήμερα. Ο Γκόμεθ είναι ο ένας σίγουρος που θα βρεθεί εκεί και θα έχει για παρτενέρ του τον Σοάρες. Στο δεξί φτερό αναμένεται να βρεθεί ο Μαυρίας και στο αριστερό ο Κολοβός. Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Τζιωνή στην αρχική ενδεκάδα και λογικά θα κινείται πίσω από τον επιθετικό και αναλόγως της ροής του αγώνα θα αλλάζει με τους άλλους δύο ακραίους.

Επίθεση

Έκπληξη θα αποτελέσει το γεγονός να ξεκινήσει ο Ματ, οπόταν μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ραμίρεζ. Ο Κοσταρικανός καλείται να θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα με τα τέρματα του. Όσον αφορά τον Άγγλο, είναι δεδομένο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα βοηθήσει από τον πάγκο.