Home TOP NEWS Σήμερα τα σπουδαία για Παναγή

Σήμερα τα σπουδαία για Παναγή


Αρκετά άτυχος στάθηκε για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του Κύπριου πορτιέρο, με την ελπίδα ότι δε θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό διάστημα εκτός.

Εκεί που έβρισκε τα πατήματα του κάνοντας δύο πολύ καλά παιχνίδια, ο Παναγή τραυματίστηκε και σήμερα θα ξέρουμε πόσο σοβαρό θα είναι το πρόβλημα του. Ο Κωνσταντίνος πέρασε πολλά με τους τραυματισμούς και φάνηκε άτυχος για άλλη μια φορά. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι ότι χάνει σίγουρα το επερχόμενο παιχνίδι στο «Τσίρειο» κόντρα στον Απόλλωνα και ευχόμαστε να μη χρειαστεί να λείψει περισσότερο. Εκ πρώτης δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις πριν ο ποδοσφαιριστής περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτό θα γίνει το αργότερο μέχρι το απόγευμα και ακολούθως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ενημερώσει για την κατάσταση του.

Ταλαιπωρείται αρκετά σε θέματα τραυματισμού φέτος η ομάδα μας και αυτό οφείλεται στην κακή προετοιμασία που έγινε. Ας ελπίσουμε ότι πλέον, και με το αλλαγμένο τεχνικό τιμ, τα προβλήματα τραυματισμού θα μειωθούν ή ακόμη καλύτερα να μην εμφανιστούν ξανά.