Home TOP NEWS Στο περιθώριο…

Στο περιθώριο…


Αρκετό σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση με τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο για όλο το φίλαθλο κόσμο. Σαφώς και επηρεάζει την ομάδα μας αυτή η υπόθεση, όμως για την ώρα καλό είναι να μπει στο περιθώριο καθώς ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τη Δόξα.

Καλώς ή κακώς το γεγονός αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς υπάρχει η προοπτική να βρεθούμε στην 6η θέση και εντός εξάδας. Σίγουρα δεν χαιρόμαστε που αφενός είναι αυτός πλέον ο στόχος και αφετέρου μπορεί να έρθει μέσα από αυτήν την εξέλιξη. Ο κόσμος σίγουρα θα προτιμάει αυτό να γίνει μέσα από την παρουσία της ομάδας στο γήπεδο, ωστόσο για την ώρα φαντάζει δύσκολο.

Διαβάστε επίσης – Γιατί μας νοιάζει ο… Ουζόχο και η άποψη μας για το θέμα

Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζει να κινείται στην μετριότητα και δείχνει να μην μπορεί να προλάβει την κούρσα της εξάδας, αν τελικά τα πράγματα στη βαθμολογία μείνουν ως έχουν. Όπως και να ‘χει, το θέμα που έγινε ντόρος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πρέπει να μπει στο περιθώριο και το βλέμμα να στραφεί στη Δόξα. Εξάλλου η εκδίκαση της υπόθεσης είναι ορισμένη για τη Δευτέρα και τότε θα ασχοληθούμε και πάλι.

Ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι με το στόχο της νίκης να είναι αδιαμφισβήτητος και εκεί πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά οι τρεις βαθμοί θα συνοδευτούν με μια καλή εμφάνιση ή τουλάχιστον μια πειστική για τη συνέχεια.