Home TOP NEWS Τα… doblete του Νταβίντ και το μήνυμα στον… Matosas!

Τα… doblete του Νταβίντ και το μήνυμα στον… Matosas!


Την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι σήμερα πραγματοποίησε ο Νταβίντ Ραμίρεζ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Κοσταρικανός σκόραρε δις και πήρε από το χέρι την ομάδα μας, οδηγώντας τη στη σημαντική νίκη. Στις δηλώσεις του πάντως δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά δεν ξέχασε να αναφερθεί σε ομαδική δουλειά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του – Ραμίρεζ: «Πολύ χαρούμενος που βοήθησα να νικήσουμε, αλλά ήταν μια ομαδική προσπάθεια»

Πάντως, το όνομα του ποδοσφαιριστή έπαιξε σε αρκετά ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι βρέθηκε αρκετές φορές να αντιπροσωπεύει την Εθνική του, κάτι που δίνει περισσότερη δημοσιότητα στο όνομα του.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες www.crhoy.com, www.everardoherrera.com, www.yashinquesada.com και www.deporticos.co.cr, τίμησαν με τις αναφορές τους τον επιθετικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε όλους τους τίτλους μαζί με το όνομα του Κοσταρικανού συνοδεύεται η λέξη «doblete», εννοώντας ότι σκόραρε εις διπλούν στην εν λόγω αναμέτρηση! Η CrHoy μάλιστα, που εδρεύει στην Κόστα Ρίκα, επέλεξε ένα εξαιρετικά εγκωμιαστικό σχόλιο, χαρακτηρίζοντας τον ένα από τους καλύτερους επιθετικούς της χώρας που αγωνίζονται εκτός συνόρων, ο οποίος κρατά ψηλά τον ανταγωνισμό.

Σε όλα τα άρθρα υπάρχουν πληροφορίες για τη μέχρι τώρα παρουσία του, όπως και βίντεο με τα τελευταία του γκολ.

Τα πιο πάνω θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή του Gustavo Matosas, του νέου προπονητή της Κόστα Ρίκα που ανέλαβε τα ηνία τον περασμένο Οκτώβριο.

Δείτε φωτογραφίες από τους τίτλους των ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης – Από την Κόστα Ρίκα με αγάπη