Home TOP NEWS Τα νεότερα σχετικά με τους τραυματίες

Τα νεότερα σχετικά με τους τραυματίες


Διπλό πρόβλημα προέκυψε κατά την διάρκεια του προχθεσινού αγώνα κόντρα στον Ερμή, με τους Ραμίρεζ και Ατζαγκούν να αποχωρούν τραυματίες. Επιπλέον, είναι και οι περιπτώσεις των Ματ, Μόντες και Κατελάρη που απείχαν από τον αγώνα της Δευτέρας λόγω τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης – Διπλό πρόβλημα με Ατζαγκούν και Ραμίρεζ

Με τον Ραμίρεζ δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής έχει διάσειση και η λογική λέει ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και θα είναι κανονικά στις επιλογές του προπονητή του για το αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Δόξα. Από την άλλη ο Ατζαγκούν, θα πρέπει να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν στην ομάδα το μέγεθος του προβλήματος. Ο ποδοσφαιριστής έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και ίσως χρειαστεί να απουσιάσει στον επόμενο αγώνα.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας από τον Ντάρμπισαιρ, να αναφέρουμε ότι η πληροφορία που έχουμε είναι ότι χρειάζεται ακόμα 2-3 μέρες για να επανέλθει πλήρως και λογικά προλαβαίνει το παιχνίδι με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Ο Κατελάρης που προσβλήθηκε από ίωση, το πιο πιθανόν είναι ότι επιστρέφει στις προπονήσεις και θα τεθεί κι αυτός κανονικά στην διάθεση του Αναστασίου. Για τον Μόντες, που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ερμή, θα διαφανεί σήμερα κατά πόσο είναι σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πιο ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές θα προκύψει έπειτα και από την σημερινή προπόνηση. Ας ελπίσουμε ότι δε θα προκύψουν περαιτέρω προβλήματα καθώς το κάθε παιχνίδι πλέον είναι σημαντικό και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του.