Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τα βλέπετε;

Τα βλέπετε;


Λίγη βροχή για δύο ώρες έκανε χτες και ακυρώθηκαν τα παιχνίδια του Κυπέλλου, λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων. Η ίδια ακαταλληλότητα υπάρχει και στις κερκίδες, με αρκετά γήπεδα να μην έχουν καν καθίσματα, ενώ άλλα έχουν κακή θέαση. Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν σε ψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ κάθε χρόνο γνωρίζουμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που θα πάει το τρόπαιο. Οι διαιτησίες παραμένουν εξαιρετικά προβληματικές σε κάποια παιχνίδια, ατμόσφαιρα γηπέδου δεν υπάρχει, ενώ κάποιοι άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος για αύξηση ομάδων… πριν καν τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα για να το κρίνουμε.

Σε όλα αυτά, σαν παντογνώστες που είμαστε, ήρθαμε να προσθέσουμε την Κάρτα Φιλάθλου για να απαλλαγούμε από 100 ανεγκέφαλους που υπάρχουν στα γήπεδα και αυτό που καταφέραμε είναι να διώξουμε την πλατιά μάζα του κόσμου, με τους υπεύθυνους να πανηγυρίζουν ότι έλυσαν το πρόβλημα της βίας. Για 100 άτομα (που παρεμπιπτόντως τους γνωρίζουν) στήθηκε ένα σύστημα εκατομμυρίων, κάποιοι τα πήραν χοντρά, ο κόσμος γύρισε την πλάτη, και οι φωστήρες πανηγυρίζουν.

Προς υπεύθυνους… τα βλέπετε τα προβλήματα; Καταλαβαίνεται γιατί απομακρύνθηκε ο κόσμος; Εμείς εδώ θα είμαστε να τα υπενθυμίζουμε, δεν αποφασίζουμε όμως για τις τύχες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Φαίνεται κάποιους βολεύει η τωρινή κατάσταση…