Home TOP NEWS Τι μπορεί να αλλάξει;

Τι μπορεί να αλλάξει;


Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται στο μυαλό του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ αυτήν τη στιγμή. Όσο είχαμε τη μεταγραφική Ιανουαρίου λέγαμε ότι με προσθήκες μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Τώρα, με την τραγική εικόνα να συνεχίζεται και τα κακά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο, είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Άλλωστε, δεν είμαστε πλέον στην αρχή και βρισκόμαστε με το ένα πόδι εκτός… εξάδας!

Για να μη γενικολογούμε όμως, πάμε να τα πάρουμε ένα ένα. Τα αγωνιστικά μας προβλήματα τα τονίσαμε σε άλλο μας άρθρο και τα γράφουμε κάθε βδομάδα. Όσο κι αν τα γράφουμε όμως, εμείς δεν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε την εικόνα, ούτε να αλλάξουμε την ποιότητα του ρόστερ που έχουμε τη δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε επίσης – Να ‘ταν ένα…

Τι μπορεί να αλλάξει λοιπόν; Μικρά πράγματα που ίσως αν τα κάνουμε, δούμε καμιά καλύτερη εικόνα από πλευράς αποτελεσμάτων. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα παιδικά λάθη στην άμυνα. Ωραία, είναι και θέμα ποιότητας συμφωνούμε, αλλά δεν είναι καμιά επιστήμη όταν είσαι κεντρικός αμυντικός να βγαίνεις έγκαιρα στην μπάλα ή να αποφεύγεις τις παράλληλες 30 μέτρων. Πρέπει ο χώρος της μεσοαμυντικής γραμμής να αποφεύγει λάθη που μπορούν να αποφευχθούν με λίγη παραπάνω συγκέντρωση.

Διαβάστε επίσης – Προκαλούν εκνευρισμό…

Επίσης, πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει με τα κερδισμένα στημένα. Ούτε με αίτηση δεν απειλούμε από κόρνερ, ενώ στις εκτελέσεις φάουλ σπάνια σκοράρουμε. 18 κόρνερ είχε κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν αξιοποίησε ούτε ένα και αυτό γίνεται σε κάθε αγώνα. Κάτι πρέπει να γίνει τέλος πάντων με αυτό το θέμα. Μέχρι και οι μικρές ομάδες απειλούν με στημένες μπάλες, δε γίνεται να σπαταλιούνται τόσες προϋποθέσεις για ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε. Είπαμε πρόσφατα ότι εναποθέτουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για το σκοράρισμα στον Ματ Νταρμπισάϊαρ, αλλά στην επανεμφάνιση του στο παιχνίδι με τη Δόξα δεν ακούμπησε καν μπάλα.

Διαβάστε επίσης – Ο… μόνος Γιόρντι και το βάρος στον Ματ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ποιότητα στο ρόστερ δεν αυξάνεται… δια μαγείας.

Διαβάστε επίσης – Τι απαιτήσεις να έχουμε από αυτόν τον μαραθώνιο κύριοι;