Home TOP NEWS Αναστασίου: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον έναν βαθμό»

Αναστασίου: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον έναν βαθμό»


Στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου βρέθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και αναφέρθηκε στο σημερινό ντέρμπι. Ο προπονητής της ομάδας μας σχολίασε, μεταξύ άλλων, για την έκβαση του αγώνα, το αποτέλεσμα και τη συνέχεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:

«Ένα ντέρμπι νομίζω που είχε ένταση. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να εγκλωβίσουν τον αντίπαλο. Το Αποέλ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση. Μετά ελέγχαμε το παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες. Μείναμε συγκεντρωμένοι και ισοφαρίσαμε. Στη συνέχεια κάναμε ότι ήταν δυνατό για να βάλει γκολ το Αποέλ. Αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον έναν βαθμό. Θέλω πολλά περισσότερα από τους παίχτες μας. Και στα δύο παιχνίδια που είμαι εδώ και αντιμετωπίσαμε το Αποέλ, είδαμε τον αντίπαλο στα μάτια.

Είχα πει ότι θα είμαστε δύσκολος για τον καθένα. Προσπαθούμε να χτίσουμε χαρακτήρα και νοοτροπία που να ταιριάζει στην ομάδα. Έχουμε αδυναμίες, το ξέρουμε, το δουλεύουμε. Αυτοί είμαστε. Κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να παίρνουμε το μάξιμουμ. Προσπαθούμε να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: