Home TOP NEWS «Απίστευτο να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να βλέπεις τόσο λίγο κόσμο»

«Απίστευτο να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να βλέπεις τόσο λίγο κόσμο»


Αρκετή αίσθηση έκανε στον προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Σάββα Πουρσαϊτίδη, η ατμόσφαιρα που είχε το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ομάδα του στο «ΓΣΠ». Ο Ελλαδίτης κόουτς είπε χαρακτηριστικά: «Είναι απίστευτο να παίζει η Ομόνοια και να βλέπεις τόσο λίγο κόσμο. Έχω συνηθίσει πολύ διαφορετικά σε αυτό το γήπεδο».

Ασφαλώς ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν ήθελε να εστιάσει μόνο στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά θέλησε να θίξει γενικότερα τις προσελεύσεις τη φετινή σεζόν. Αυτό εικάζουμε εμείς τουλάχιστον, αφού τα μικρά νούμερα σε αριθμούς συναντιόνται σε όλα τα γήπεδα.

Ωστόσο, όταν όλοι έχουν μάθει ένα γεμάτο «ΓΣΠ», με κόσμο που να στηρίζει με πάθος την ομάδα του με συνθήματα και ιαχές, και έρχεται μετά και βλέπει ατμόσφαιρα… εκκλησίας, τότε του κάνει μεγάλη αίσθηση. Μεγαλύτερη από ότι θα έκανε αν μιλούσαμε για οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δυστυχώς η όλη ιστορία το καλοκαίρι, αλλά και όλα αυτά που γράφουμε επανειλημμένα τη φετινή σεζόν για Κ.Φ, απαξίωση κ.τ.λ., έχουν στερήσει από την ΟΜΟΝΟΙΑ το μεγαλύτερο της όπλο: τον κόσμο της…

*2788 τα εισιτήρια που έκοψε η ΟΜΟΝΟΙΑ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν αυτό λέει κάτι σε κάποιους…