Home TOP NEWS Αυτό που φάνηκε και το… αύριο

Αυτό που φάνηκε και το… αύριο


Αν είναι κάτι που θέλουμε να κρατήσουμε από το χτεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, είναι η εμφάνιση του Μάρκο Μότα. Όχι ότι ο Ιταλός έπιασε τη σούπερ απόδοση, αλλά όσο έπαιξε, ήταν αρκετό για να δείξει για τι ποιότητας ποδοσφαιριστή μιλάμε. Για αυτούς που είναι πιο συγκρατημένοι το θέτουμε αλλιώς: είναι ποδοσφαιριστής που στο υπάρχων ρόστερ, έχει θέση βασικού και μπορεί να βοηθήσει. Το θέμα είναι το… αύριο.

Τι εννοούμε με αυτό το τελευταίο; Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εκτυλιχθούν τα πράγματα στο άμεσο μέλλον, στους επόμενους αγώνες δηλαδή, αλλά ούτε στη μεταγραφική του καλοκαιριού. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, ωστόσο τον Γενάρη του ανακοινώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων, στις διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, στο τέλος έμεινε από… σπόντα και όχι από θέληση, φτάνοντας στο σήμερα και παίρνοντας ένα γεμάτο ενενηντάλεπτο με τη Σαλαμίνα.

Από τη στιγμή που μιλάμε για παίκτη διαφοράς, ο οποίος μάλιστα διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, στα δικά μας τα μάτια το ιδανικότερο σενάριο είναι το πιο κάτω. Ο Μότα να πάρει σερί ενενηντάλεπτα, και μάλιστα σε δύσκολα παιχνίδια, να αποδείξει ότι ακόμα και μετά από χειρουργείο και σε τέτοια ηλικία, μπορεί να προσφέρει, μένοντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τη νέα σεζόν.

Μακρυά από χειρουργεία και ακολουθώντας κανονικά την προετοιμασία το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας αποδείξει από φέτος την αξία του στο χορτάρι, σίγουρα θα μιλάμε για μια προσθήκη… από μέσα!