Home TOP NEWS Ένα σερί σταμάτησε και ένα άλλο τρέχει ακόμη…

Ένα σερί σταμάτησε και ένα άλλο τρέχει ακόμη…


Ισόπαλη 1-1 εξήλθε χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στο Αποέλ, μετά από 13(!) συνεχόμενες ήττες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το σερί αυτό σταμάτησε, ωστόσο το σημαντικότερο τρέχει ακόμη και αναφερόμαστε ασφαλώς στα 6 χρόνια πλέον χωρίς νίκη απέναντι τους.

Έγινε ξεκάθαρο από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέσω δηλώσεων από Αναστασίου αλλά και Δημητρίου, ότι ο στόχος στο χθεσινό παιχνίδι ήταν μοναχά η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Αυτό δεν έγινε και έτσι δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που σταμάτησε είναι το σερί του «αιώνιου», όπου μετρούσε 13 συνεχόμενες νίκες εις βάρος μας. Ασφαλώς και δεν μας χαροποιεί αυτό και πρέπει να γίνει ξεκάθαρο. Δεν είναι φυσιολογικό να πανηγυρίζουμε ισοπαλίες κόντρα στο Αποέλ, όποια κι αν είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Ο στόχος σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι το τρίποντο με όποιον αντίπαλο κι αν αγωνιζόμαστε. Το να μένουμε ικανοποιημένοι με ισοπαλίες απέναντι τους, αυτό τους δυναμώνει και το κυριότερο μας μικραίνει σαν ομάδα.

Πολλά κίνητρα δεν υπήρχαν για το ντέρμπι, πέραν του να σπάσει αυτό το ντροπιαστικό σερί χωρίς νίκη κόντρα στο Αποέλ. Πλέον και με την χθεσινή ισοπαλία το αρνητικό σερί συνεχίζεται και αυτό είναι που πρέπει να προβληματίσει.