Home TOP NEWS Επιστροφές που δεν υπολογίζονται

Επιστροφές που δεν υπολογίζονται


Τρεις είναι οι δεδομένες απουσίες από το παιχνίδι με το Αποέλ. Πρόκειται για τους Δημήτρη Χριστοφή, Αλμπέρτο Λόρα και Φάνο Κατελάρη, οι οποίοι δεν έχουν πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή του μεγάλου παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, «παίζεται» των Χουανάν Εντρένα, Σάσα Ζίβετς και Φράνιο Πρέτσε.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ακόμα και αν συμπεριληφθούν οι τρεις στην αποστολή, δύσκολα θα υπολογίζονται από τον προπονητή τους, ειδικότερα για την αρχική εντεκάδα. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική αξία των ποδοσφαιριστών, αλλά με τη μεγάλη αποχή τους από τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι σπάνιο ένας προπονητής να ρίχνει έναν ποδοσφαιριστή σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα, προερχόμενος από τραυματισμό. Οι δύο τους προπονούνται κανονικά, αλλά τολμούμε να πούμε ότι δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου, εκτός και αν τους δώσει λίγα λεπτά σαν αλλαγή. Είναι ανοιχτό (και) το ενδεχόμενο κάποιος εκ των τριών ή και οι τρειες να μείνουν μέχρι και εκτός αποστολή, κάτι που θα το μάθουμε απόψε.

Επιστρέφει ο Λούκας Βύντρα, μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.