Home TOP NEWS Εβδομάδα… «αιώνιου»

Εβδομάδα… «αιώνιου»


Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το χθεσινό ρεπό που τους δόθηκε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε εβδομάδα «αιώνιου» ντέρμπι και η προετοιμασία ξεκινάει από την σημερινή πρωινή προπόνηση.

Μετά το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Ένωση, ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ρεπό την Κυριακή και πλέον άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» πιάνουν και πάλι δουλειά ενόψει Αποέλ. Επιστρέφουν σήμερα οι Παναγή και Κούσουλος, αφού ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Κύπρου. Την Πέμπτη αναμένεται η επιστροφή των Ελλαδιτών, Μαυρία και Κολοβού, μιας και Τρίτη βράδυ ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις και έτσι δεν προλαβαίνουν να ενσωματωθούν από την Τετάρτη. Μια μέρα νωρίτερα αναμένεται να επιστρέψει και ο Μαρίνος Τζιωνής που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, μέχρι την Τρίτη.

Απών από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων παραμένουν οι τραυματίες Χριστοφή, Ζίβετς, Λόρα και Κατελάρης, που αμφότεροι πραγματοποιούν ατομικό, ο κάθε ένας ανάλογα με την κατάσταση του. Μοναδικός υποψήφιος να προλάβει το «αιώνιο» είναι ο Λόρα, που κάνει αγώνα δρόμου, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι υπέρ του.