Home TOP NEWS Εξετάσεις με χρώμα… περσινό!

Εξετάσεις με χρώμα… περσινό!


Σαν εξετάσεις πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό γιατί όλοι κρίνονται και η θέση τους στο ρόστερ της επόμενης περιόδου δεν είναι εξασφαλισμένη. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την περσινή σεζόν, όταν οι ποδοσφαιριστές σέρνονται στα παιχνίδια του πρώτου γκρουπ, ντρόπιασαν τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο τέλος οι συντριπτικοί πλειοψηφία αυτών είδε την πόρτα εξόδου.

Για να βρίσκεται η ομάδα μας στη θέση που βρίσκεται, πάει να πει πως ποιοτικά είναι για αυτήν τη θέση. Ασφαλώς και δεν μπορεί όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι κάτω του μετρίου, ωστόσο η συνολική εικόνα τους παρασύρει και αυτούς μαζί. Κάποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν, αυτό είναι δεδομένο. Στο χέρι τους είναι αυτοί που θέλουν να μείνουν να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε εκτός στόχων, δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πληρώνεται στην ώρα του. Οποιοσδήποτε από τους φιλάθλους της ομάδας δεν κάνει καλά τη δουλειά του, ο εργοδότης του το πιο πιθανόν θα τον αποδεσμεύσει. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Όσοι θέλουν και μπορούν…