Home TOP NEWS Γ. Αναστασίου: «Θα κρατήσουμε τη διάθεση των παιδιών και την αμυντική συμπεριφορά»

Γ. Αναστασίου: «Θα κρατήσουμε τη διάθεση των παιδιών και την αμυντική συμπεριφορά»


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά το τέλος του ματς με τη Σαλαμίνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ, ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε στην καθιερωμένη Διάσκεψη Τύπου και σχολίασε τον σημερινό αγώνα και το αποτέλεσμα του.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:

«Θα συμφωνήσω ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δείξανε διάθεση να παίξουν για τη νίκη. Μέχρι το 75′ ελέγχαμε το παιχνίδι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμπεριφορά τους. Δε δείξαμε ούτε ένα λεπτό ότι δε θέλουμε τη νίκη. Χρειάζεται και η τύχη και η ικανότητα.

Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι και για μας στρέφεται όλη η προσοχή στο επόμενο ματς. Καλή συνέχεια στη Σαλαμίνα, μια πολύ καλή ομάδα.

Θα κρατήσουμε τη διάθεση των παιδιών και την αμυντική συμπεριφορά. Θέλαμε να απλωθούμε στο γήπεδο. Αυτά είναι τα θετικά. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το τελείωμα των φάσεων.

Ο Μότα μπήκε να κάνει τη δουλειά του όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Προσπάθησε. Ένας έμπειρος παίκτης, που έχει καιρό να παίξει. Ανταποκρίθηκε καλά».

Βίντεο με όλες του τις δηλώσεις: