Home TOP NEWS Η δομή και λειτουργία της Ομάδας Προγραμματισμού!

Η δομή και λειτουργία της Ομάδας Προγραμματισμού!


Η παρουσία του Προέδρου, Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο οριστικοποίησε τη δομή και λειτουργία της Ομάδας Προγραμματισμού η οποία έχει ξεκινήσει δουλειά με στόχο τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που θα την χαίρεται ο κόσμος της.

Η Ομάδα Προγραμματισμού αποτελείται από τέσσερις ανθρώπους του ποδοσφαίρου: Νεόφυτος Λάρκου (Αθλητικός Διευθυντής), Γιάννης Αναστασίου (προπονητής), Σίμος Ταραπουλούζης (Διευθυντής Τμήματος Σκάουτινγκ) και Ανδρέας Σκέντζος (βοηθός προπονητής). Αυτοί οι τέσσερις θα έχουν την ευθύνη για να καταλήξουν στο ποιοι από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και για τις μετεγγραφές που θα κάνει η ομάδα μας.

Οι εισηγήσεις της Ομάδας Προγραμματισμού θα καταλήγουν στην Εκτελεστική Επιτροπή, που αποτελείται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα τις επικυρώνει. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα ελέγχει ότι έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες, το προκαθορισμένο μπάτζετ και γενικά θα λειτουργεί με τρόπο που θα υποστηρίζει και θα βοηθά την Ομάδα Προγραμματισμού. Η Εκτελεστική Επιτροπή δεν θα έχει καμία απολύτως ανάμειξη σε αγωνιστικά ζητήματα. Όλα τα αγωνιστικά ζητήματα θα τα επιλαμβάνεται η Ομάδα Προγραμματισμού.

Σημαντική παράμετρος είναι πως έχει καθοριστεί το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι όσοι συμμετέχουν στην Ομάδα Προγραμματισμού. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και για το ύψος του μπάτζετ.

Ο ρόλος του τμήματος σκάουτινγκ θα είναι καθοριστικός στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ομάδας, καθώς θα παρακολουθεί διαρκώς ποδοσφαιριστές όχι μόνο για την επόμενη μετεγγραφική περίοδο, αλλά και για αυτές που θα ακολουθήσουν.

Με τις διαδικασίες αυτές η ΟΜΟΝΟΙΑ αισιοδοξεί ότι θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, δηλαδή το ράβε – ξήλωνε του ρόστερ λόγω του ποσοστού αποτυχημένων επιλογών στις μετεγγραφικές περιόδους.