Home TOP NEWS Λάρκου… για όλες τις δουλειές!

Λάρκου… για όλες τις δουλειές!


Στις 3 Ιανουαρίου ήταν η ανακοίνωση σύναψης συνεργασίας με τον Νεόφυτο Λάρκου, στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Ένα συμβόλαιο διάρκειας 2μιση ετών. Από τότε γνωρίζαμε ότι ο Κύπριος κόουτς θα έχει διευρυμένα καθήκοντα και λόγο σχεδόν σε όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης – Τι ισχύει για το τμήμα σκάουτινγκ και ο ρόλος του Λάρκου

Δέκα μέρες αργότερα, ξεκαθάρισε και το σκηνικό με τον ρόλο του Λάρκου στα μεταγραφικά. Το τμήμα σκάουτινγκ (Σίμος Ταραπουλούζης- Διευθυντή του Τμήματος Σκάουτινγκ και Ράϊνερ Ράουφμαν μέχρι στιγμής) θα εντοπίζει, παρακολουθεί και θα προτείνει παίχτες στον Αθλητικό Διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος με τη σειρά του θα εξετάζει τις περιπτώσεις με την ομάδα προγραμματισμού.

Διαβάστε επίσης – Η δομή και λειτουργία της Ομάδας Προγραμματισμού!

Οι αρμοδιότητες του Λάρκου ωστόσο δε σταματάνε εδώ! Προ λίγων ημερών και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου, ο Αθλητικός Διευθυντής πήρε θέση και σαν μέλος του Δ.Σ. Είναι πασιφανές πλέον ότι ο Νεόφυτος θα έχει λόγο και σε θέματα μάνατζμεντ, όπως ύψος προϋπολογισμού, πρόσληψη προσωπικού κ.α.

Διαβάστε επίσης – Ανάλυση: Η λογική της επιλογής Λάρκου στο ΔΣ

Σημαντικό πρόσωπο για την ΟΜΟΝΟΙΑ το εν λόγω όνομα και αυτό που μένει είναι να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύονται, αλλά και τον κόσμο του τριφυλλιού που δείχνει ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο του.

Ένας Λάρκου λοιπόν… για όλες τις δουλειές!