Home TOP NEWS Match Report: Βελτιωμένη εμφάνιση και νίκη κόντρα στην ΑΕΛ

Match Report: Βελτιωμένη εμφάνιση και νίκη κόντρα στην ΑΕΛ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ στο «ΓΣΠ» για την 3η αγωνιστική των playoffs. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Τζιωνής (24′), Ραμίρεζ (82′) και Ντάρμπισαιρ (90′).

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 14ο έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκόμεθ και έδιωξε ο αντίπαλος πορτιέρο, η μπάλα έφτασε στον Μαυρία που έπιασε το σουτ, λίγο δίπλα από το δοκάρι όμως. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε και πάλι με τον Μανρίκε να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 20′ ο Τζιωνής προσπάθησε για το σουτ και η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. Στο 24ο λεπτό το σκορ άνοιξε. Ο Ραμίρεζ βρέθηκε εντός περιοχής από αριστερά, έκανε το πλασέ και έκοψε ο πορτιέρο, με τον επερχόμενο Τζιωνή να σκοράρει από κοντά για το 1-0. Η ΑΕΛ απείλησε στο 27 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα να περνάει έξω η μπάλα. Στο 33′ η ομάδα της Λεμεσού είχε καλή φάση με τον Αντάμοβιτς να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μεχίας. Στο 36ο λεπτό ο αντίπαλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον Αντάμοβιτς να βρίσκεται φάτσα με τον Μεχίας και να σημαδεύει το δοκάρι. Στο 38′ ένα φάουλ από μακριά αιφνιδίασε τον Μεχίας που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 44ο λεπτό, στην τελευταία φάση του αγώνα, ένα μπέρδεμα στην περιοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήγε να βγάλει ευκαιρία για την ΑΕΛ. Μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στην περιοχή της ομάδας μας, ο Μότα άφησε χωρίς λόγο στον Κούσουλο, ευτυχώς όμως η μπάλα κόντραρε στον Χουράδο και πέρασε άουτ.

Β’ Ημίχρονο

Με το καλημέρα του β’ ημιχρόνου η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ατζαγκούν στο 49′ να βγαίνει φάτσα με τον αντίπαλο πορτιέρο, ωστόσο καθυστέρησε και έχασε την μπάλα. Στο 52ο λεπτό η ΑΕΛ απείλησε, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα να περνάει έξω. Κάποια συνεχόμενα κόρνερ υπέρ της ΑΕΛ δεν έφεραν κάτι στη συνέχεια. Στο 64′ η επόμενη φάση με τον Ραμίρεζ να πιάνει το πλασέ, ωστόσο η μπάλα έφυγε μακριά άουτ. Ο χρόνος περνούσε με την ΑΕΛ να ψάχνει το γκολ αλλά να μην το βρίσκει. Το βρήκε ωστόσο στο 81′ μετά από γλίστρημα του Γκαφούρ όπου τον προσπέρασε ο Ντα Σίλβα και έδωσε στον Γουίλερ για το 1-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως απάντησε άμεσα, με τον Ραμίρεζ να της δίνει και πάλι προβάδισμα, έπειτα από γύρισμα του Τζιωνή και ωραίο πλασέ του Κοσταρικανού. Στο 90′ ο Ματ σφράγισε τη νίκη για την ομάδα μας μετά από ιδανικό πλασέ από εκτέλεση φάουλ του του Γκόμεθ.

Συμπερασματικά 

Η ομάδα μας παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο και πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν το ζητούμενο, άσχετα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει χωρίς στόχους. Τίποτε λιγότερο, τίποτα περισσότερο.