Home TOP NEWS Μέχρι την Πέμπτη οι υπόλοιποι

Μέχρι την Πέμπτη οι υπόλοιποι


Από τη Δευτέρα ενσωματώθηκαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ οι Γιάννης Κούσουλος και Κωνσταντίνος Παναγή, όπου αμφότεροι αγωνίστηκαν με την Εθνική ομάδα στους αγώνες που έδωσε για τα προκριματικά του EURO. Χθες βράδυ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και οι Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Κολοβός και Μαρίνος Τζιωνής και αμφότεροι αναμένονται μέχρι αύριο να επιστρέψουν.

Ολοκλήρωσαν λοιπόν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες οι διεθνείς μας και θα λέγαμε ότι πήραν θετικό πρόσημο, όσοι αγωνίστηκαν. Πλέον η προσοχή τους στρέφεται στον αγώνα με το Αποέλ και στις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα. Να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Παναγή δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με το Βέλγιο, καθώς προερχόταν από τραυματισμό και έτσι δεν μπορούσε να δώσει δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες. Τη Δευτέρα που ενσωματώθηκε με την ομάδα πραγματοποίησε φυσιοθεραπεία, ενώ χθες προπονήθηκε κανονικά και δεν έτσι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο κόουτς πάντως θα έχει καθυστερημένα τους Ελλαδίτες διεθνείς, καθώς την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος». Η Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε χθες βράδυ εκτός έδρας με την Βοσνία και έτσι δεν προλαβαίνουν την σημερινή προπόνηση. Από αύριο επιστρέφει και ο Μαρίνος Τζιωνής που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.