Home TOP NEWS Να σταματήσει το σερί της ντροπής

Να σταματήσει το σερί της ντροπής


Γράψαμε τις προηγούμενες μέρες ότι κίνητρα υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Ένα από αυτά, είναι και το τεράστιο αρνητικό σερί που τρέχει το τριφύλλι απέναντι στο Αποέλ, το οποίο χαρακτηρίστηκε πολλές φορές και ως «σερί της ντροπής».

6 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται τον Απρίλη από την τελευταία νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του «αιώνιου». Ήταν τότε (06/04/2013), που ο Γιώργος Εφραίμ αγωνιζόταν ακόμα στην ομάδα μας, σκοράροντας 2 φορές, ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Λεάντρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Έκτοτε, το τριφύλλι δεν κατάφερε να νικήσει για 25 (23 για το πρωτάθλημα και 2 για το θεσμό του Κυπέλλου) παιχνίδια το Αποέλ, ενώ μετρά 13 συνεχόμενες ήττες στα τελευταία 13 παιχνιδιού που έδωσαν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Ένα πραγματικά ντροπιαστικό σερί, το οποίο δεν τιμά την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάπου πρέπει να μπει ένα τέλος και ας ελπίσουμε με μπόλικο ποδοσφαιρικό εγωισμό από τους ποδοσφαιριστές το βράδυ του Σαββάτου, αυτό να έρθει με τη λήξη του αγώνα.