Home TOP NEWS Περί αύξησης του μπάτζετ…

Περί αύξησης του μπάτζετ…


Μικρή αύξηση στο μπάτζετ της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου φαίνεται να σκέφτεται ο Σταύρος Παπασταύρου ή τουλάχιστον αυτό λένε τα ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα, αυτή θα αφορά περισσότερο το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας χρονιάς, μαζί ασφαλώς με αυτούς που θα γίνουν μεταγραφές και θα έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ελάχιστη σημασία διαδραματίζει το μπάτζετ, και κατ’ επέκταση τα λεφτά, όταν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα για να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Αυτό σαν γενικό σχόλιο, το οποίο ισχύσει για όλους τους οργανισμούς, ποδοσφαιρικά Σωματεία ή εταιρίες. Κάπως έτσι ήρθε στην ομάδα ένας Τεχνικός Διευθυντής με ελάχιστη εμπειρία ως τέτοιος, κάπως έτσι ο Χουάν Κάρλος Ολίβα ήρθε για να κοουτσάρει τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας μόνο 6 μήνες ως πρώτος προπονητής, κάπως έτσι ήρθαν και διάφοροι τουρίστες ή χαμηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους αποτελούν ήδη παρελθόν.

Διορθωτικές κινήσεις έγιναν και σε κάποιο βαθμό άμεσα (πχ. πρόσληψη Νεόφυτου Λάρκου), ωστόσο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έφεραν αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και το Δ.Σ, με αγωνιστικούς όρους, απέτυχαν έστω να διεκδικήσουν τον στόχο της Ευρώπης, γι’ αυτό και βλέπουμε πρόωρα τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης – Λάρκου… για όλες τις δουλειές!

Ας ελπίσουμε ότι με τις νέες προσλήψεις ατόμων, αλλά και την εμπειρία που έχουν πλέον οι υπεύθυνοι από τα φετινά λάθη, θα αποφευχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι παρόμοιες καταστάσεις, χτίζοντας μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα…

Διαβάστε επίσης – Αναπόφευκτα βλέπει (και) τη νέα χρόνια

Το χρήμα βοηθάει όταν υπάρχουν οι βάσεις για να φτάσεις ψηλά. Τα μικρά σκαλοπάτια είναι το κλειδί για να φτάσεις στα μεγάλα. Αν δε φροντίσεις να τα βαδίσεις, υπάρχει κενό και πέφτεις μέσα… Όπως πέσαμε και φέτος…  Αυτό το τελευταίο ισχύει και για τον κόσμο της ομάδας…

Διαβάστε επίσης – Ψήφος στον… Γιάννη και οι τρεις λόγοι