Home TOP NEWS Ψάχνει το… βήμα

Ψάχνει το… βήμα


Λείπει αυτό το βήμα παραπάνω τη φετινή σεζόν, αυτό που θα δώσει ώθηση και ψυχολογία για ανοδική πορεία με διάρκεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι (18:00, live @OmonoiaNews, Primetel) με τον Απόλλων και ψάχνει αυτό το… βήμα που θα τη σπρώξει να μπει δυνατά στα παιχνίδια των γκρουπ.

Η γενική αστάθεια στα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είναι ο λόγος που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πάρει αυτήν την ώθηση. Χαρακτηριστικό των πιο πάνω, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν «κόλλησε» ποτέ μες τη σεζόν τρεις συνεχόμενες νίκες. Στην εκκίνηση του πρωταθλήματος είχε 2 στα 2 απέναντι σε Αλκή και Ένωση, ωστόσο στο τρίτο παιχνίδι δέχτηκε την ήττα από την ΑΕΚ. Σε άλλη μια περίπτωση όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δύο συνεχόμενες νίκες (Ερμή, Δόξα στα πρώτα παιχνίδια του Αναστασίου), δεν κατέστη δυνατόν το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, αφού ήρθε η ισοπαλία με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Σήμερα, το τριφύλλι δεν προέρχεται από δύο νίκες (ισοπαλία με Ανόρθωση, νίκη με ΑΕΛ), έρχεται όμως με όπλο τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς. Αναμφίβολα μια νίκη πάνω στον Απόλλωνα, θα δώσει σημαντική ενέργεια για τη συνέχεια.

Κάτι που φέτος δεν το είδαμε ακόμα να συμβαίνει…