Home TOP NEWS Σήμερα τα σπουδαία για Πρέτσε

Σήμερα τα σπουδαία για Πρέτσε


Δεν έφερε κάτι η χθεσινή μέρα αναφορικά με την κατάσταση του Φράνιο Πρέτσε μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής. Αυτό αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας και ενδέχεται να αποτελέσει ένα νέο πονοκέφαλο για τον Γιάννη Αναστασίου.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Σαλαμίνας με καθημερινές πρωινές προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος». Από αυτήν ως γνωστόν απέχουν οι τραυματίες Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς και Παναγή, με τον κάθε ένα να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα αναλόγως της κατάστασης τους. Στην λίστα τραυματιών προστέθηκε από την Παρασκευή ο Φράνιο Πρέτσε, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Νεότερα για την κατάσταση του Κροάτη αμυντικού αναμένεται να μάθουμε σήμερα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ενημερώνει για το τραύμα του ποδοσφαιριστή και τη διάρκεια αποχής του.

Εκεί που επιστρέφει ένας ποδοσφαιριστής, τραυματίζεται άλλος και έτσι τα προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τελειώνουν. Θα πούμε για πολλοστή φορά ότι ελπίζουμε πως αυτοί θα είναι και οι τελευταίοι και δεν θα υπάρχει ξανά άλλο κρούσμα τραυματισμού.