Home TOP NEWS Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ

Συνάντηση Παπασταύρου με ΚΟΑ


Στα γραφεία του ΚΟΑ βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συνάντηση γνωριμίας, εκεί όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Μαζί με τον επενδυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο ήταν και ο Αναπληρωτής πρόεδρος, Δημήτρης Γρηγόρη, ενώ από πλευράς ΚΟΑ συμμετείχαν στη συζήτηση ο Ανδρόνικος Ανδρονίκου (μέλος Δ.Σ ΚΟΑ) και άλλοι λειτουργοί του Οργανισμού.

Η ανάρτηση του ΚΟΑ:

Συνάντηση Πρόεδρου ΚΟΑ με Ομόνοια Λευκωσίας

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης δέχθηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, τον Πρόεδρο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας Λευκωσίας κ.κ. Σταύρο Παπασταύρου και Δημήτρη Γρηγόρη, μετά από σχετικό αίτημα τους.
Ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας, στην οποία αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και λειτουργοί του Οργανισμού.