Home TOP NEWS Τα παράτησε νωρίς

Τα παράτησε νωρίς


Κι όμως το ξεκίνημα ήταν ενθαρρυντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς έφτιαξε δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα. Πρώτα με τον Κολοβό στο 11′ και στη συνέχεια με τον Ατζαγκούν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 13′ η ομάδα μας δέχτηκε το γκολ και τα παράτησε νωρίς…

Αδικαιολόγητη η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, αλλά και η γενική προσπάθεια στο χθεσινό ματς. Είπαμε το ματς δε μας βγήκε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ενώ αξίζαμε να προηγηθούμε, όχι όμως να τα παρατάμε από το 15λεπτο. Μέχρι το 17′ ο Απόλλωνας, τέσσερα λεπτά αφού είχε κάνει το 1-0, έφτιαξε άλλες 3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ για να καθαρίσει το ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν χαμένη και ο δείχτης έφτασε στο 2-0 πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να σκοτώσει τον αγώνα μόλις στο 58′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από λάθος του Κατελάρη.

Καμιά αντίδραση από την ΟΜΟΝΟΙΑ, που παράτησε το παιχνίδι από το 13′, όταν και δέχτηκε την άδικα το πρώτο γκολ. Ο Απόλλωνας είναι ποιοτική ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε, καθαρίζοντας το ματς νωρίτερα από όσο θα ήλπιζε πριν την έναρξη του.

Το παιχνίδι τελειώνει στο 90′, όποια κι αν είναι η εξέλιξη του..