Home TOP NEWS Θα μπορούσε να είναι αλλιώς

Θα μπορούσε να είναι αλλιώς


Δεν είναι πολλές οι φορές τα τελευταία χρόνια που είπαμε την έκφραση στον τίτλο για παιχνίδια Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ. Για το χτεσινό παιχνίδι ωστόσο, ταιριάζει γάντι μιας και το τριφύλλι έκανε ένα αρκετά καλό πρώτο μέρος, αλλά πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ εναντίον του.

Ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου, την ίδια ώρα που η ίδια έφτιαξε 4 ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, ενώ στα μετόπισθεν παρουσιάστηκε αρκετά καλή. Οι δύο από τις προαναφερθείσες ευκαιρίες, ήταν από αυτές που τις χαρακτηρίζουμε ως «κλασικές», με τον Ραμίρεζ να είναι φάτσα με τον Ρομό, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν εύστοχη στο πρώτο μέρος, πιθανόν να βλέπαμε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Με τα «αν» όμως δεν πέτυχε κανένας τίποτα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην ισοπαλία, ανέβηκε στη 5η, και είναι πολύ μακριά από εκεί που θέλουμε να τη βλέπουμε.

Η ομάδα πρέπει να χτίσει όσα περισσότερα μπορεί στα εναπομείναντα παιχνίδια και στη συνέχεια να συγκεντρωθεί στον προγραμματισμό της νέα σεζόν… σε όλα τα μέτωπα.