Home TOP NEWS Τι ισχύει για Κολοβό και οι 100 000 ευρώ της Μέχελεν

Τι ισχύει για Κολοβό και οι 100 000 ευρώ της Μέχελεν


Δημοσιεύματα στην Ελλάδα, που ήρθαν στο προσκήνιο μετά την κλήση του Δημήτρη Κολοβού στην Εθνική, αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει διορία μέχρι τέλος του μήνα να αποφασίσει αν θα πληρώσει τη ρήτρα στη Μέχελεν, αποκτώντας αυτόματα τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή για άλλα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης – Πήρε κλήση στην Εθνική ο Κολοβός

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, αυτό επιβεβαιώνεται. Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης είναι υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν (κάτι που έγινε γνωστό με την ανακοίνωση του) και υπάρχει όψιον απόκτησης δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με καταβολή 100 000 ευρώ στη Μέχελεν, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Το αν θα γίνει ή όχι το deal είναι μια άλλη κουβέντα (το πρόσημο φαίνεται να είναι θετικό με μια πρώτη εκτίμηση). Πάντως, Νεόφυτος Λάρκου και Γιάννης Αναστασίου, έχουν άλλες 25 μέρες για να αποφασίσουν αν ο παίκτης έχει θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Θυμίζουμε ο Κολοβός έχει μέχρι στιγμής 3 ασίστ και 3 γκολ, έχοντας συνολικά 11 συμμετοχές και μετρώντας στο σύνολο 651 λεπτά με το τριφύλλι.

Διαβάστε επίσης – Αναπόφευκτα βλέπει (και) τη νέα χρονιά

Αυτή θα είναι ουσιαστικά και η πρώτη κίνηση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ που σηματοδοτεί την έναρξη του προγραμματισμού για του χρόνου…

Διαβάστε επίσης – Ψήφος στον… Γιάννη και οι τρεις λόγοι