Home TOP NEWS Τι πραγματικά συμβαίνει με Primetel και ΟΜΟΝΟΙΑ

Τι πραγματικά συμβαίνει με Primetel και ΟΜΟΝΟΙΑ


Είναι ένα θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί, ωστόσο καθυστερήσαμε να σας ενημερώσουμε καθώς περιμέναμε να διασταυρώσουμε κάποιες πληροφορίες για να σας μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα για ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

ΟΜΟΝΟΙΑ και Primetel λοιπόν έχουν μεγάλη διαφωνία στους όρους του συμβολαίου που υπάρχει ήδη και ισχύει μέχρι τη σεζόν 2023-24. Το Δ.Σ της ομάδας θεωρεί ότι πρέπει να επανεξεταστεί το συμβόλαιο, γι’ αυτό εδώ και αρκετό καιρό άνοιξε γραμμή με το συνδρομητικό κανάλι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι ικανοποιημένη με αυτά που συμφωνήθηκαν πέρσι και θεωρεί ότι αδικείται καθώς άλλες ομάδες παίρνουν ίσα ή και περισσότερα από αυτήν. Ουσιαστικά η ομάδα μας δεν παίρνει όσα αξίζει το brand name της, σε σχέση πάντα και με το τι παίρνουν οι άλλοι.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν αρκετές φορές στο προηγούμενο διάστημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ απαίτησε πολύ περισσότερα από αυτά που υπογράφτηκαν ήδη, η Primetel ήταν αμετάκλητη από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία και κάπως έτσι οι σχέσεις των δύο ήρθαν σε οριστική ρήξη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο προχώρησε όντως σε μονομερή τερματισμό συμβολαίου και το νομικό της τμήμα χειρίζεται την όλη υπόθεση με υπευθυνότητα, ώστε να διαφυλάσσει τα δικαιώματα και τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ομάδας μας.

Σε μια άλλη εξέλιξη, πρέπει να σημειώσουμε ότι το απόγευμα της Πέμπτης η Primetel εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας τα πρωινά δημοσιεύματα. Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες μας και η CYTA αλλά και άλλες πλατφόρμες εκφράζουν ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό προιόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διαβάστε εδώ: Η θέση της Primetel για τα τηλεοπτικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Με αυτήν την τελευταία εξέλιξη είναι δεδομένο πως η λύση θα βρεθεί πιθανόν διά της δικαστικής οδού και ακόμα δεν έχουμε δεί την τελευταία σκηνή αυτού του έργου…