Home TOP NEWS Υπόβαλε αρχική εισήγηση για το Μακάρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ

Υπόβαλε αρχική εισήγηση για το Μακάρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ


Άλλο ένα θέμα που προέκυψε σήμερα και περιμέναμε να μάθουμε περισσότερα για να σας ενημερώσουμε είναι το γηπεδικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξετάζει την περίπτωση να μετακινηθεί από το ΓΣΠ, καθώς και εδώ, όπως στην περίπτωση με την Primetel, θεωρεί ότι μπορεί να έχει πιο συμφέρουσα για την ίδια συμφωνία.

Το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ποδόσφαιρο είχε συναντήσεις με το Δ.Σ του ΓΣΠ για να διαπραγματευτούν τη συμφωνία της νέας χρονιάς, και όχι μόνο. Οι δύο τους δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν και την περίπτωση να μετακομίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλο γήπεδο προσωρινά. Γι’ αυτό έγινε συνάντηση με τον ΚΟΑ, εκεί όπου συζητήθηκε η περίπτωση του Μακαρείου.

Όπως πληροφορούμαστε το τριφύλλι έχει ήδη υποβάλει στον ΚΟΑ αρχική εισήγηση για το εν λόγω στάδιο και παρουσιάζεται έτοιμο να επενδύσει αν χρειαστεί για να γίνουν οι απαιτούμενες τροποποιήσεις-βελτιώσεις στο γήπεδο.

Πρέπει να σημειωθεί και να τονιστεί ότι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και στην περίπτωση του ΓΣΠ. Το θέμα είναι σε πρώιμο στάδιο και απλά η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο εξετάζει όλες τις επιλογές της.