Home TOP NEWS Αμέτρητες οι προτάσεις, μικρή όμως η λίστα…

Αμέτρητες οι προτάσεις, μικρή όμως η λίστα…


Το παράθυρο της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού θα ανοίξει σε λιγότερο από 40 ημέρες και όπως είναι λογικό οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές καταφθάνουν κατά δεκάδες στα γραφεία της ομάδας.

Είναι μία χρονική στιγμή η οποία προσφέρεται στους εκπροσώπους παικτών να ψάξουν να βρουν ομάδες στους πελάτες τους και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό. Η ομάδα προγραμματισμού, θέλοντας να μην «πελαγώσει» από όλα αυτά τα ονόματα που παρελαύνουν μπροστά της καθημερινά, έχει καταρτίσει μία μικρή λίστα με παίκτες που την ενδιαφέρουν βάζοντας προτεραιότητες και ψάχνοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στους υποψήφιους.

Παράλληλα στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι, ο παίκτης που ενδιαφέρει, να παρακολουθείται τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι αγωνιζόμενος ώστε να σχηματίζεται μία καλύτερη και πιο πλήρης εικόνα για αυτόν.

Σίγουρα χρόνος υπάρχει αυτή τη στιγμή όμως έχει γίνει πολλή δουλειά το τελευταίο διάστημα και αρκετή προεργασία ώστε να γίνουν όλες οι κινήσεις το συντομότερο δυνατό και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί με το ρόστερ συμπληρωμένο στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.