Home TOP NEWS Αναφορά σε τρεις ποδοσφαιριστές

Αναφορά σε τρεις ποδοσφαιριστές


Σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ του ο αθλητικογράφος Κώστας Καλλής του «Φιλελεύθερου». Ο επιθετικός της Αλκής Ιβάν Κάρλος, ο τερματοφύλακας της Πάφου Ζοέλ Μολ αλλά και αυτός της Εθνικής Ισραήλ και πρώην της Ανόρθωσης Αριέλ Αρούς είναι μεταξύ αυτών που ενδιαφέρουν

Το ρεπορτάζ:

Ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο της Ομόνοιας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς η Ομάδα Προγραμματισμού ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν ποιοτικά το ρόστερ των πρασίνων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε πως ο Σίμος Ταραπουλούζης επισκέφθηκε το Βέλγιο προ ημερών, ενώ ο Ράουφμαν την Γερμανία.

Ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Στέλιος» Κυριακίδης, συνοδευόμενος από τον βοηθό του Ανδρέα Σκέντζο και παρακολούθησαν τον αγώνα της Πάφος FC με τη Δόξα. Πληροφορίες έκαναν λόγο πως είχε το βλέμμα του στον Μολ, τον Ελβετό τερματοφύλακα που κάνει καλή σεζόν.

Δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί τους πράσινους αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», είναι και το όνομα του Ισραηλινού Αριέλ Αρούς, που πέρασε από την Ανόρθωση στους υποψήφιους. Στο ματς του Σαββάτου, ο Ελλαδίτης τεχνικός είχε το βλέμμα του και σε 1-2 άλλους ποδοσφαιριστές της Πάφου. Ο Ράουφμαν βρέθηκε στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Αλκής με τον Ερμή. Πληροφορίες τον φέρουν να είχε το βλέμμα του στον Ιβάν Κάρλος, τον επιθετικό της «Αθάνατης».