Home TOP NEWS Αναστασίου: «Δεν αξίζαμε την ήττα… τα καλά να τα κάνουμε καλύτερα»

Αναστασίου: «Δεν αξίζαμε την ήττα… τα καλά να τα κάνουμε καλύτερα»


Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου , κληθείς να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδι είπε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άξιζε να χάσει.  Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε επίσης ότι στους αγώνες που μένουν η προσπάθεια για βελτίωση θα είναι συνεχής και τόνισε ότι, υπήρξαν κάποια καλά στο παιχνίδι και πρέπει η ομάδα να τα κρατήσει και να τα κάνει καλύτερα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Αν δούμε τη συνολική εικόνα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε τον έλεγχο και δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε αυτές που βρήκε και χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αξίζαμε την ήττα. Απομένουν πέντε παιχνίδια. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια.»

Σε ερώτηση για τις επιλογές του σήμερα είπε:  «Αν βάζαμε πρώτοι γκολ θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι όμως από την άλλη δεν επιτρέπεται να κάνουμε τόσα ατομικά λάθη. Είναι όμως δύσκολο να ελέγξεις το πάντα στο γήπεδο και ποιες επιλογές θα κάνουν οι παίκτες. Θέλαμε να κτίσουμε ένα καλό σερί, επιλέξαμε την ίδια ομάδα με την προηγούμενη εβδομάδα και όπως είπα και πριν δεν αξίζαμε να χάσουμε. Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που βρίσκουμε. Αυτοί είμαστε, με τα καλά μας και τα κακά μας. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, βγάζουν οι παίκτες αρκετά καλά πράγματα στο γήπεδο, και θα πρέπει αυτά να τα κάνουμε καλύτερα» 

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: