Home TOP NEWS Ας μην πετάμε στα σύννεφα

Ας μην πετάμε στα σύννεφα


Αρκετό ξεσηκωμό στις τάξεις του κόσμου της ομάδας έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες τα φλέγοντα ζητήματα (τηλεοπτικό-γηπεδικό). Αυτό που παροτρύνουμε εμείς σαν σελίδα είναι να μην υπάρχουν οι ακραίες αντιδράσεις, καθώς πρόκειται για δύο εξαιρετικά δύσκολα θέματα που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς και κανείς δεν εγγυάται θετική κατάληξη, οπόταν πρέπει να κρατούμε μια προσγειωμένη στάση.

Οι αντιδράσεις τύπου: «Εμείς πάμε τζιαι στο εξοχικό, παρά να μας περιπαίζει το ΓΣΠ» ή «ας μας δείχνει τζιαι το ΡΙΚ, παρά να μας περιπαίζει η Primetel» δεν βοηθούν κανένα και πρώτα απ’ όλα την ίδια την ομάδα. Ασφαλώς και πρώτο μέλημα είναι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα και την προσωπικότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο όταν υπάρχουν όροι και συμφωνίες οφείλουμε να τις σεβόμαστε. Το ότι ο Παπασταύρου έχει την οικονομική άνεση αυτό δεν σημαίνει ότι εγγυάται επιτυχία, σε οποιοδήποτε θέμα στην ομάδα. Εκτός αυτού ο πρόεδρος της εταιρίας, εμπλέκεται σε ζητήματα τα οποία δεν έχει συμφωνήσει ο ίδιος, αλλά οι προκάτοχοι του και αυτό είναι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ο κόσμος όμως πρέπει να κρατάει μια προσγειωμένη στάση γιατί σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έχουν δει πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια, εκ των οποίων τα περισσότερα έφεραν την ομάδα μας στο χείλος του γκρεμού.

Τα μεγάλα λόγια και οι προσωπολατρίες σε άτομα τα όποια δεν τα άξιζαν, έχουν φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ένα βήμα πριν από το κλείσιμο. Γι’ αυτό καλό θα είναι λοιπόν να κρατούμε μια προσγειωμένη στάση σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά και σε όλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα. Όταν με την σωστή δουλειά και τις σωστές διαδικασίες γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη και όπως τη θέλουμε, τότε ναι θα πούμε και τα μεγάλα λόγια. Μέχρι τότε όμως, υπομονή, προσγείωση και απαίτηση σε αυτό.