Home TOP NEWS Αυτά που εμείς είδαμε… θα τα μοιραστούμε

Αυτά που εμείς είδαμε… θα τα μοιραστούμε


«Είδα κάποια πράγματα… μη με ρωτήσετε τι, θα τα μοιραστώ με τους συνεργάτες μου» είπε χθες ο Αναστασίου μετά την πεντάρα. Ε λοιπόν είδαμε και εμείς αρκετά και θα τα μοιραστούμε μαζί σας.

Είδαμε έναν τερματοφύλακα να δέχεται πέντε γκολ, τα 4 με σουτ εκτός περιοχής, έναν κεντρικό αμυντικό που δεν ήξερε που να σταθεί και πως να μαρκάρει, έναν ανασταλτικό μέσο ο οποίος ήταν κίνδυνος τόσο χωρίς όσο και με την μπάλα στα πόδια, είδαμε και έναν επιθετικό που δεν μπορούσε να κάνει μία καθώς πρέπει υποδοχή της μπάλας και ένα τελείωμα της προκοπής.

Είδαμε παίκτες απαθείς στο γήπεδο και μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Έναν προπονητή ο οποίος μας είπε στο παρελθόν με κυνικότητα ότι κανείς παίκτης δεν δικαιούται να φορά τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και χθες βράδυ με περίσσια ελαφρότητα να μας λέει ότι επιδίωξε μέσα από τις επιλογές του να δει σε ποιους μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια για το μέλλον.

Είδαμε μία ομάδα μισοτελειωμένη με παίκτες που πιθανόν να γνωρίζουν ότι σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Είδαμε άλλο ένα παιχνίδι το οποίο θα μας κοστίσει κάποια λεφτά για μη χρησιμοποίηση δύο Κύπριων στην εντεκάδα και ενώ υπήρχαν παιδιά στον πάγκο που ήθελαν την ευκαιρία.

Είδαμε δύο πρώην δικούς μας στην αντίπαλη ομάδα να κάνουν τους… νυν δικούς μας να φαίνονται λίγοι στο γήπεδο και έναν αντίπαλο πιτσιρικά να αλωνίζει στο κέντρο. Είδαμε το πάρτι που έστησε σπίτι της η Νέα Σαλαμίνα με διασκεδαστή της την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είδαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι την ομάδα να διασύρεται.