Home TOP NEWS Ευκαιρία για ξεκούραση

Ευκαιρία για ξεκούραση


Μεσολαβούν αρκετές ημέρες ακόμη μέχρι το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα έτσι ο Γιάννης Αναστασίου δίνει σήμερα την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν παραχωρώντας ρεπό στην ομάδα. Άπαντες επιστρέφουν από αύριο στο «Ηλίας Πούλλος» για να πιάσουν και πάλι δουλειά.

Πολύς κόσμος θα αναρωτηθεί… πως θα ξεκουραστούν αφού δεν κουράστηκαν καν στον αγώνα με τον Απόλλωνα; Από αύριο πρωί οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις, πιάνοντας δουλειά ενόψει Σαλαμίνας. Με τα εναπομείναντα παιχνίδια να είναι τυπικής διαδικασίας, ο Ελλαδίτης κόουτς ίσως δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά που περιμένουν καρτερικά στη γωνία για να αρπάξουν μία ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα εκτός θα είναι σίγουρα οι Χριστοφή, Κατελάρης και Τζιωνής, αλλά και ο Πρέτσε που είχε ξανά ενόχληση στο σημείο που αντιμετώπιζε πρόβλημα και έτσι απέχει από το κανονικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Αναστασίου.